Ήττα για τον Ρήγα Φεραίο στην Κατερίνη, 2-0 από την Πύδνα

Ο Ρήγας Φεραίος «σκόνταψε» στην Πιερία. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ηττήθηκε με 2-0 από την Πύδνα Κίτρους και δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κατερίνη. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής διεξήχθη στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κυπαρίσσης στο 7΄ και ο Πετρουζέλης στο 56΄.

Κυνηγούσε από νωρίς το σκορ, ο Ρήγας
Η Πύδνα Κίτρους πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι από το 8΄. Ο Δήμας έβγαλε ωραία σέντρα με τον Κυπαρίσση να νικά τον Κεφαλά με κοντινό πλασέ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χατζής έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Κορέτα να πιάνει την κεφαλιά και τον Ταταρίδη να μπλοκάρει. Στο 32΄ το μακρινό σουτ του Γκίκα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μετά από τρία λεπτά, ο Σπαθής εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Βουραζέρη έφυγε άουτ. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και ο Ρήγας έφυγε για τα αποδυτήρια, βρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Ο Πετρουζέλης έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «κυανόλευκων»
Ο Λάκης Μπακάλης προχώρησε σε δύο αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Γουτούλης πέρασε στη θέση του Γούτσιου, ενώ ο Τσίπης σε εκείνη του Γεωργατζή. Στο 55΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μελτζανίδης Γεώργιος, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Ζενούνι πάνω στον Καραγκούνη. Την εκτέλεση του πέναλτι ένα λεπτό αργότερα, ανέλαβε ο Πετρουζέλης, ο οποίος ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα, «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη για την Πύδνα Κίτρους. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση στο σκορ και ο Ρήγας Φεραίος δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης, Δήμας, Τσιούνης (77΄ Όττα), Κυπαρρίσης (80΄ Ραπτόπουλος), Μακράκης (67΄ Σεχολάρι)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γουτσιος (46΄ Γουτούλης), Γκάγκας, Χατζής, Γεωργατζης (46΄ Τσίπης), Κορετα, Ζενούνι, Γκικας

Σκόρερ: 8΄ Κυπαρίσσης, 56΄ Πετρουζέλης

Διαιτητής:
Μελτζανίδης Γ. (Ημαθίας)
Α΄ Βοηθός: Τσιαμπάσης Χ. (Κοζάνης)
Β΄ Βοηθός: Τζιουβάρας Θ. (Κοζάνης)
Παρατηρητής: Βαλιωτής (Λάρισας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις