Διπλό «χτύπημα» από Βόλο με Κολόμπο και Μπαρτόλο

Την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ζουλιάν Μπαρτόλο και του 27χρονου αμυντικού Ροντρίγκο Κολόμπο, ανακοίνωσε ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε έρθει το προηγούμενο διάστημα σε προφορική συμφωνία με τους δύο Αργεντινούς,

αλλά εξαιτίας των προβλημάτων στις πτήσεις από τη λατινική Αμερική, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθυστέρησε η άφιξή τους στην Ελλάδα. Να τονίσουμε, πως και οι δύο μπορούν να αγωνιστούν ως κοινοτικοί, καθώς διαθέτουν ιταλικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου αναφέρει:

«

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου μέσου Ζουλιάν Μπαρτόλο και του 27χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Κολόμπο.

Οι δύο Αργεντίνοι πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Μιγκελ, ακολούθησε η Γκουλιέρμο Μπράουν και πέρυσι αγωνίστηκε στην αργεντίνικη Ακασούσο όπου σε 24 αγώνες σημείωσε 7 τέρματα.

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο

Ο Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 στην Μπελ Βιλ της Αργεντίνης και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2014. Τρία χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Ουνιβερσιτάριο της Βολιβίας και ακολούθησε η Σπορτ Ουανκάγιο του Περού.

Τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Αργεντινή όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια.”