Μεγάλη επιτυχία της Νίκης: “Χάλκινες” Χατζηεφραιμίδου και Ιωαννίδη στο Πανελλήνιο

Τεράστια επιτυχία για τον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” η κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων από την Μαρία Χατζηεφραιμίδου και την Ευτυχία Ιωαννίδη, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δύο αθλήτριες, έκαναν την “υπέρβαση”και κατέκτησαν, η Μαρία Χατζηεφραιμίδου το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μικτή ατομική  με χρόνο  02:22.89 (νεάνιδα ηλικιακά )  και η Ευτυχία Ιωαννίδη, το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μικτή ατομική με χρόνο 05:03.89 (κορασίδα ηλικιακά ).

Οι δύο αθλήτριες κάνανε εξαιρετικές κούρσες, πολύ καλούς χρόνους και βγήκαν πρώτες στα δύο αγωνίσματα στη Θεσσαλονίκη και με βάση τα αποτελέσματα και των Αθηνών στην τελική κατάταξη  είναι τρίτες και κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλές ήταν κι οι εμφανίσεις των υπολοίπων παιδιών της αποστολής που έδωσαν σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα, ενώ αναμένονται τα τελικά επίσημα ενοποιημένα αποτελέσματα από την ΚΟΕ και η τελική γενική βαθμολογία για την κατάταξη της ομάδας μας .

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν.