Ο Χρήστος Γκάγκας προπονητής στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας!

Ο Χρήστος Γκάγκας είναι ο νέος προπονητής  στον Πανιώνιο όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας ευχαριστούν τον πρώην προπονητή Σπύρο Φώτου, ο οποίος όμως θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Ο Χρήστος Γκάγκας είναι ο νέος προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο νέος τεχνικός των “κυανερυθρων” έχει εργαστεί στον Ερμη (2 σεζόν) και στον Πηλεα (2 σεζόν). Επίσης,ο ίδιος έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και άφησε τα διαπιστευτηρια του στους αγωνιστικούς χώρους όντας ως ποδοσφαιριστής σε αρκετούς συλλόγους της Μαγνησίας μεταξύ αυτών η Ακρόπολη Σεσκλου,ο Ρήγας Φεραίος, ο Σαρακηνός,ο Τοξότης,ο Πανιώνιος κ.α.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον νέο προπονητή Χρήστο Γκάγκα και του εύχεται υγεία,δύναμη και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα!
Τέλος, οι ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πρώην προπονητή κο Σπύρο Φώτου για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην οικογένεια του Πανιωνίου, αλλά ο πολύπειρος και εμβληματικός τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και θα συμβάλλει με το δικό του τρόπο!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις