Ξύλο σε παίκτες και διαιτητή στα τοπικά της Καρδίτσας

Άλλο ένα κρούσμα βίας σημειώθηκε σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του νομού Καρδίτσας, τρίτο μέσα σε διάστημα περίπου 15 περίπου ημέρων.
Προηγήθηκε στις 28 Οκτωβρίου περιστατικό ξυλοδαρμού ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικής ομάδας στο κέντρο της Καρδίτσας, ακολούθησε ο προπηλακισμός διαιτητή…

…σε αγώνα Γ΄Ερασιτεχνικής (!) την περασμένη Κυριακή (8/11) και χθες ( 15/11) ήρθε το κακό να …τριτώσει με χτύπημα που δέχθηκε ανήλικος ποδοσφαιριστής της Δόξας Μάρκου στο γήπεδο του Καλλιθήρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Το περιστατικό είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του για αρκετά λεπτά, να χρειαστεί να επέμβει γιατρός και τελικά να φύγει με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο.
Όλα αυτά καθόλου δεν τιμούν το τοπικό ποδόσφαιρό καθώς δείχνουν ότι το να βάζουμε τα κακώς κείμενα κάτω από το …χαλάκι δεν λύνει το πρόβλημα αντίθετα το δυσχεραίνει. Να δούμε αν και σήμερα η διοργανώτρια θα κρατήσει το ρόλο της σιωπής όπως έπραξε μέχρι τώρα και αν οι παράγοντες των ομάδων που αφιερώνουν χρόνο αλλά και …χρήμα θα θελήσουν με προσωπικές πρωτοβουλίες να βάλουν τέλος στο χουλιγκανισμό εντός και εκτός γραμμών.
Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις