Στον Ρήγα Φεραίο ο Νίκος Φούκης

Ο Νίκος Φούκης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φεραίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Ο 26χρονος μέσος θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα του Βελεστίνου και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Κώστα Σταματίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” στο πλαίσιο ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, κινείται μεθοδικά και στοχευμένα για τη απόκτηση φιλόδοξων ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Κώστα Σταματίου.
Ανακοινώνεται, λοιπόν, η μεταγραφή του 26χρονου μέσου Νικόλαου Φούκη. Ο Νίκος, έπαιξε πέρυσι σε τέσσερα ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού στη Γ’ Εθνική. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 μέτρησε 14 εμφανίσεις και δύο γκολ με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ την περίοδο 2017-2018 είχε 17 συμμετοχές και δύο τέρματα στο ενεργητικό του με την ομάδα του Πυράσου.
Εμείς τον καλωσορίζουμε στην κωμόπολη του Βελεστίνου, του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΡΗΓΑ!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις