Έντονες αντιδράσεις για το νέο σήμα του ΟΦΗ: «Ιστορικό λάθος»

Πολύ έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ η αλλαγή του σήματος της ομάδας, που έγινε γνωστή χθες όταν και αποκαλύφθηκε το νέο λογότυπο του συλλόγου.

Μάλιστα, οι οπαδοί του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την οργή τους γι’ αυτό το «τεράστιο ιστορικό λάθος», όπως το χαρακτηρίζουν. Ανακοίνωση εξέδωσαν επίσης και οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά “Σκοτώσατε την ιστορία τού ΟΦΗ”.

Το νέο σήμα του ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Snakes:

«Respect our history»

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου,γνωρίζοντας,την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος απ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών, εκφράζουμε πίκρα, απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθές.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου,που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης τιμώντας την φανέλα,πως νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;;;

Κύριε Μιχάλη Μπουση και “παιδιά”του Ευγένιου, από την πρώτη μέρα έλευσή σας,σας στηρίξαμε… Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθόν σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι,με έναν κοινό στόχο!! Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!! Όμως!!!! Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχέδον χρόνια δεν αφουγκραστήκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας. Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος…Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας!!!Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβαλλουν την ιστορία μας!!Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμας!! ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια,σεβασμό,και με απεριόριστη αγάπη πρός όλους έσας,τους απλούς φιλάθλους,μικρούς και μεγάλους,για τα αδέρφια μας εκει ψηλά αλλα και όλοκληρο το οπαδικο κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία!Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!!

Έτσι λοιπόν,αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια,δεκαετίες μεχρι και το θάνατο,στην αγαπημένη μας Θύρα 4,σε ολόκληρο το Γεντίκουλε,στις σημαίες,στα πανό μας,στα μπλουζάκια μας,αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρέθουμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!!Υποσχόμαστε ότι,οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!!!

Με αυτό το έμβλημα!Με αυτο το σημα βάθια ριζώμενο μεσα στη ψυχή μας!!!! Υ.Γ:Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδια! Υ.Γ4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας. Snakes 4 heraklion club Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος Archanes club OFI Germany fans Ο.Φ.Η. U.K fans

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων του ΟΦΗ

«Μετά την απόφασή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αλλάξει το σήμα της ομάδος μας, μετά από 95 χρονιά ιστορίας:

Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ καλεί τα μέλη του την Τετάρτη (12/8) στις 18.00 στα γραφεία στην “Θύρα 1”.

Καλεί όλους τους Προέδρους, συμβούλους και παράγοντες πού έχουν προσφέρει στο Σωματείο.

Δυστυχώς Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Σκοτώσατε την ιστορία τού ΟΦΗ».