«Πρωταγωνιστές έγιναν οι εκδουλευτές και οι ενδιάμεσοι»

Για τη μάχη που δίνει η ομάδα των Χανίων να δικαιωθεί και να παίξει τη νέα σεζόν στη Super League 1 μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Αction Zone ο προπονητής του συλλόγου Αλέκος Βοσνιάδης.

Έκανε λόγο για «πρωτάθλημα εκδουλευτών», ενώ σημείωσε πως η ομάδα του έχει πραγματικό ιδιοκτήτη και περιμένει να δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο για το μπαράζ και να παίξει την επόμενη σεζόν στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

«Το πρωτάθλημα έφυγε από τους πρωταγωνιστές και πρωταγωνιστές έγιναν οι εκδουλευτές και οι ενδιάμεσοι και όχι οι ποδοσφαιριστές, οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Εμείς στα Χανιά έχουμε την τύχη να έχουμε έναν πραγματικό ιδιοκτήτη. Που μην είναι κάποιος άλλος από πίσω ή να ψάχνουμε ποιος είναι. Εναν πραγματικό ιδιοκτήτη που δίνει τη μάχη του.

Είμαστε μια ομάδα που όταν τελείωσε βίαια το πρωτάθλημα δώσαμε μάχη για να ξεκινήσει. Πήγαμε στο γήπεδο, κάναμε όλα τα τεστ και δουλεύαμε για την έναρξη. Τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τώρα ζούμε άλλα πράγματα. Μας αφαιρέθηκε η δυνατότητα να παίξουμε, αν και ήμασταν σε πολύ κατάσταση και τώρα παίζονται αλλού τα έργα. Κάποια στιγμή πιστεύουμε πως θα τελειώσουν και θα αποδοθεί το δίκαιο».

Για το πού έγινε το λάθος και τι περιμένει η ομάδα του:

«Το λάθος έγινε στο ότι δε συνεχίστηκε το πρωτάθλημα. Δώσαμε μάχη για να συνεχιστεί. Τα χρονικά όρια μπερδεύτηκαν. Τα χάσαμε. Χάθηκε η μπάλα. Από κάποιο διάστημα και μετά έπαιξαν άλλα πράγματα ρόλο και οι εκδουλευτές πήραν τα ηνία. Να παίζουν τον πρώτο ρόλο και να φτάσαμε στις 8 Αυγούστου και να μην ξέρουμε τι θα γίνει. Φανταστείτε να μη γίνει το μπαράζ και δεν είναι δίκαιο να γίνει το μπαράζ. Με τι ομάδες θα παίξουν Ξάνθη και Απόλλων; Περιμένουμε από το Διαιτητικό Δικαστήριο την απόφαση.

Θα είναι μεγάλη αδικία, γιατί μας αφαιρέθηκε το δικαίωμα να παίξουμε, ενώ άλλες ομάδες δεν ήθελαν να παίξουν. Τ θα γίνει, θα γίνουν 15 ομάδες στη Super League 1; Υπάρχει πουθενά αυτό στον κόσμο; Δε λέμε ό,τι μας βολεύει, αλλά ο σωστό. Η ουσία είναι ότι δεν μας επετράπη να δώσουμε 12 παιχνίδια. Υπήρχε ντέρμπι στο τέλος μεταξύ Απόλλωνα και Λεβαδειακού και δεν ξέρουμε τι θα γινόταν. Χάθηκαν πράγματα. Σε 12 παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η διαφορά μας με τον Απόλλωνα ήταν 4 βαθμοί και είχαμε 12 παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις