Πρωτοπόρησε ο Ολυμπιακός Βόλου με τις φετινές κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται, ως γνωστόν, οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ πρωτοπόρησε με την απόφασή της να αντιστοιχεί σε αγορά μετοχών η κάθε αγορά κάρτας διαρκείας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κανείς φίλαθλος δεν θα χάσει τα χρήματά του, ακόμη και αν οι αγώνες διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν ότι αυτή η κίνηση θα στηριχθεί από τους φιλάθλους της ομάδας. Χαρακτηριστική ήταν η έκκληση του προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Τσεκούρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση των καρτών, ο οποίος ανέφερε: «Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Όμως, παρά τα προβλήματα, κάποιοι άνθρωποι έκαναν μπροστά, όπως ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος. Πρέπει όλοι να τους βοηθήσουμε με πράξεις και όχι λόγια, διότι σηκώνουν μεγάλο φορτίο. Το μοντέλο του ενός χρηματοδότη σε επαρχιακή ΠΑΕ δεν έχει διάρκεια. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Γι’ αυτό οφείλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με μία κάρτα διαρκείας. Για μένα δεν πρέπει να δοθούν λιγότερες από 800 κάρτες φέτος.
Στον Ολυμπιακό δεν περισσεύει κανείς. Για να είναι ενιαίος, σύγχρονος και μεγάλος δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα που μας εμπνέει και καθοδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φετινές κάρτες είναι συλλεκτικές και οι κατηγορίες τους είναι οι εξής: 1) Gold των 200 ευρώ (αντιστοιχούν σε έξι μετοχές). 2) Silver των 100 ευρώ (αντιστοιχούν σε τρεις μετοχές). 3) Ladies, Kids και Fans των 50 ευρώ (αντιστοιχούν σε μία μετοχή).