Γίνεται Έλληνας ο Μπάλντοκ και θα παίζει στην Εθνική

Ο ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, σχολίασε πως μένουν τα τυπικά για να γίνει Έλληνας και να παίζει στην Εθνική μας ομάδα!

Τονίζοντας πως ήταν η γιαγιά του Ελληνίδα και έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει και ο ίδιος την υπηκοότητα:

«Η γιαγιά μου, που απεβίωσε, ήταν 100% Ελληνίδα, αυτό δίνει σε εμένα από τον πατέρα μου το ελληνικό στοιχείο. Θα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, μια περήφανη στιγμή. Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας.

Θα είναι εξαιρετικό να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν την απέρριψα ποτέ. Έχω πάει πολλές φορές για διακοπές, είμαι και αυτή τη στιγμή σε ένα νησί με τη φίλη μου. Η γιαγιά μου ήταν περήφανη για τις ρίζες της, θέλω να παίξω στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη τιμή να την εκπροσωπήσω.

Δεν θα ξεχάσω το Εuro και τον πατέρα μου να πανηγυρίζει. Ήμουν μόλις 11 ετών. Ναι, η Ελλάδα τότε μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των μεγάλων. Εκείνη η ομάδα είχε το ίδιο πνεύμα με αυτό που έχουμε στη Σέφιλντ. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν στη League 2 και τώρα διεκδικήσαμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις