To… ταμείο του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ

Μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, στον Α’ όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. το goalpost.gr κάνει ταμείο και βλέπει τα θετικά και τα αρνητικά της αγωνιστικής.
Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:…

Σάββατο 14/11
Σαρακηνός – Μαγνησιακός 2-3
Αποτέλεσμα έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί το διπλό του Μαγνησιακού, απέναντι στον Σαρακηνό και μάλιστα από την στιγμή που οι γηπεδούχοι φέτος θεωρούνται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο. Για τους φιλοξενούμενους φυσικά αυτοί είναι οι πρώτοι βαθμοί την φετινή σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι πως για ακόμη μια φορά τα “πιτσιρίκια” του Β. Πανόπουλου είναι μια απρόβλεπτη ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιοδήποτε αντίπαλο.

Δάφνη – Α.Ε. 2002 2-2
Λίγο έλειψε η Δάφνη να ηττηθεί για 2η συνεχόμενη αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας από την φιλότιμη Α.Ε. καθώς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μιας και στο έχανε με 0-2 και αγωνιζόμενη με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τον 1 βαθμό με τον Ευάγγελο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 85′. Στην αντίπερα όχθη μάλλον πικρία αφήνει στους φιλοξενούμενους ο βαθμός της ισοπαλίας αν υπολογίσει κανείς το πώς απώλεσαν την μεγάλη ευκαιρία για την απόδραση τους με το διπλό από την Νεάπολη.

Πηλέας – Αγ. Παρασκευή 0-1
Ένα μοιρασμένο παιχνίδι εξελίχθηκε στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος, με τις 2 ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο η κάθε μία όμως μόνο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και συνάμα να πάρουν το σπουδαίο διπλό με 0-1 χάριν σε τέρμα του Παντελόγλου στο 71′ με καρφωτή κεφάλια από την μικρή περιοχή νίκη που μεταφράζεται με το 2 στα 2 για την Αγ. Παρασκευή. Από την άλλη οι γηπεδούχοι απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες με χαμένα τετ-α-τετ, που είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρουν τίποτα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κυριακή 15/11
Ηρακλής Βόλου – Πανιώνιος 4-0
Αποδείχθηκε ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Ο Ηρακλής ήταν ο κυρίαρχος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης έκανε το 2 στα 2, ευτύχησε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ εκμεταλλευόμενος τα χτυπητά λάθη στην άμυνα του Πανιωνίου που έμοιαζε χαμένη στο διάστημα. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν 8 βασικές απουσίες και αυτό λέει πολλά από μόνο, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί αυτή την εμφάνιση.

Σκιάθος – Α.Ε. Διμηνίου 0-1
Σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι Διμηνιώτες στο Νησί του Παπαδιαμάντη, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς και μάλιστα σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν οι έτεροι διεκδικητές της 1ης θέσης του Α’ ομίλου. Από την άλλη πλευρά οι Σκιαθήτες έμεναν στον 1 βαθμό μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής (1-1 με Πανιώνιο εκτός) και σίγουρα δεν είναι το ξεκίνημα που επιθυμούσαν.

Θησέας – Άρης Μελισσατίκων 0-2
Τεράστιο διπλό για τον Άρη στην έδρα του Θησέα με τους κιτρινόμαυρους (0-2) να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς, αφήνοντας έτσι πίσω την ήττα της πρεμιέρας από την Αγ. Παρασκευή. Όσον αφορά την ομάδα της Αγριάς σίγουρα δεν έπεισε με την εμφάνιση της και μετά το 0-0 της 1ης αγωνιστικής θέλει πολλά πράγματα να αλλάξει για διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου.
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις