Δυνατό φιλικό με ΠΑΟΚ σήμερα για τον Βόλο

Η επίσημη «πρώτη» του Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα στις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα ακολουθήσει στις 17.00 το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πορταριά του Πηλίου.

Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του (και τους νεοαποκτηθέντες), απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Βόλο, μετά το ματς με τον Θησέα, το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 3-0.

Δεύτερο φιλικό και για τον ΠΑΟΚ, καθώς στις 6 Αυγούστου ο «Δικέφαλος» αντιμετώπισε στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Να τονίσουμε, πως αύριο Τρίτη 11 Αυγούστου η αποστολή του Βόλου θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, με την τεχνική ηγεσία να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις