Το Ταμείο της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. το goalpost.gr κάνει ταμείο και βλέπει τα θετικά και τα αρνητικά της αγωνιστικής. Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:…

 

Σάββατο 14/11
Αγχίαλος – Μικροθήβες 2-0 Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Αγχίαλος στον φετινό πρωτάθλημα γεμάτη εμφάνιση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έμεινα στον 1 βαθμό και σκέφτονται ήδη την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αία Σούρπης.

Πρωτεσίλαος – Άθλος Αλμυρού 8-0
Σίγουρα το σκορ της αγωνιστικής σε όλες της κατηγορίες της ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στον Άθλο που παραμένει ουραγός με 0 πόντους και 10γκολ παθητικό σε 2 αγωνιστικές. Η ομάδα του Πτελεού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον πλέον εμφατικό τρόπο, έφτασε τους 4 πόντους και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα της Σκοπέλου.

Κυριακή 15/11
Σκόπελος-Απόλλων Καν. 2-3
Με τον όρο “ματσάρα” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό ανάμεσα σε Σκόπελο και Απόλλων Καναλίων με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στην βάση τους με τους 3 βαθμούς της νίκης και να το 2 στα 2 δείχνοντας “δυνατοί” φέτος. Όσον αφορά τους γηπεδούχους έχουν παίξει 3 επίσημα παιχνίδια (2 πρωτάθλημα – 1 κύπελλο) και μετρούν ισάριθμες ήττες.

Διαγόρας-Αχιλλέας 1-0
Πρώτη νίκη και για τον Διαγόρα στη φετινή σεζόν φτάνοντας έτσι στους 4 πόντους, ενώ από την άλλη ο Αχιλλέας μένοντας στους 3 πόντους ξεκινάει την Τρίτη την προετοιμασία του για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Δήμητρα. Ενώ η
ομάδα του Στεφανοβικείου θα ταξιδέψει στα Κανάλια για να τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Απόλλων.

Αίας-Μυρμιδόνες 3-2
Ένα ματς με που τα είχε όλα παίχθηκε στην Σούρπη με τον Αία να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο στο 92′ με τον Μπιρτσάι και να σεφτέ στις νίκες. Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για τους γηπεδούχους και πλέον κοιτούν την επόμενη αγωνιστική το ματς με ΕΜΑ εκτός έδρας. Στην αντίπερα όχθη κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι των Μυρμιδόνων που είδαν να χάνουν το πόντο της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις και ενώ ο Κουτσούμπας είχε ισοφαρίσει στο 88′ και όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στο Χ. Όλοι πλέον στρέφονται στο ματς της επομένης με τον Γ.Σ. Αλμυρού εντός έδρας.

Γ.Σ. Αλμυρού-Δήμητρα 4-0
Ντέρμπι στα χαρτιά σίγουρα ήταν. Πάντως εντός τεσσάρων γραμμών ο Γυμναστικός έδειξε πως και φέτος θέλει να κρατήσει τα ηνία του πρωταθλητή καθώς δείχνει εκ νέου σοβαρός και δυνατός και μάλιστα υπό τις οδηγίες του Λ. Καλογήρου. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2 στα 2 και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στην έδρα των Μυρμιδόνων σε μια δύσκολη αποστολή. Όσον αφορά την ομάδα της Ευξεινούπολης ο 1 βαθμός σε 2 αγωνιστικές δεν είναι ότι καλύτερο και άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, που συνεπάγεται με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στον Αχιλλέα εντός έδρας.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις