“Δεν υπάρχει στο νομικό κόσμο παράταση απωλεσθείσας ημερομηνίας”

Συνεχίζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκαση  της υπόθεσης με την οποία οι δύο ομάδες, Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης, επιχειρούν να μπλοκάρουν τα μπαράζ που έχουν οριστεί για 22 και 29 Αυγούστου, ζητώντας παράλληλα, να συμμετάσχουν χωρίς αγώνες κατάταξης, στη Super League, της περιόδου 2020-21.

Δείτε την αγόρευση της κα. Ρίζου, μια εκ των νομικών εκπροσώπων της Ξάνθης.

“Δεν υπάρχει στο νομικό κόσμο η παράταση απωλεσθείσας ημερομηνίας. Η παράταση έληξε στις 2 Αυγούστου… Δεν συνιστά τροποποίηση της προκήρυξης η άνοδος 2 ομάδων και η μεταβολή των ομάδων σε 15. Η προκήρυξη στην οποία αναφέρεται η απόφαση της ΕΠΟ είναι για την περίοδο 2020-21, η προκήρυξη αυτή όμως, δεν είναι υπαρκτή ακόμη. Πως μπορεί να τροποποιηθεί κάτι που δεν υπάρχει;

Η ΕΕ της ΕΠΟ βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο. Έπρεπε να πει ότι “αφού δεν μπορούν να γίνουν τα μπαράζ, ποια λύση έχω για να μην παρανομήσω, να μην καταστρέψω 2 ομάδες όχι από λάθη δικά τους;” Η μόνη λύση είναι να μείνουν στη ΣΛ1 και να αυξηθούν οι ομάδες σε 15. Δεν τροποποιείται η προκήρυξη αφού δεν υπάρχει. Φταίει ο κορωνοϊός, η Σούπερ Λιγκα, ίσως και οι 2 μαζί; Δεν μπορεί να καλούμε τις ομάδες να ανταποκριθούν σε μια συμπεριφορά που δεν ήταν ορθη, είναι αμαρτία και άδικο να επιβαρυνθεί η το Ξάνθη και ο Απόλλων ενώ η λύση έχει δοθεί από το δικαστήριο σας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις