Έχασε 2-0 ο Βόλος από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό

Την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα γνώρισε ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τα γκολ του “Δικεφάλου” σημείωσαν οι  Άκπομ και Κούτσια.

Με τριάδα στην άμυνα και βασικούς τους Σβαμπ και Ζαμπά ήταν αρχικό σχήμα που παρέταξε ο Αμπέλ Φερέιρα, με σύστημα 3-4-2-1. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια με τριάδα στόπερ τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και τους Μπαλογιάννη και Λημνιό σε ρόλο φουλ μπακ.

Ο Σβαμπ με τον Ελ Καντουρί ήταν στα χαφ με τριπλέτα επίθεσης τους Ζαμπά, Τζόλη και Σβιντέρσκι. Από την πλευρά του, ο Βόλος έπαιξε με 4-3-3 και τους Μπαριέντος, Λούντεβαλ και Ριένστρα να κινούνται στην επίθεση.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα γενικά ήταν προβληματική, έτσι σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και για τις δυο ομάδες.

Στο 58′, ο Εσίτι επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Άκπομ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 81′, ο Πέλκας βρήκε ωραία τον Μάτος, αυτός έδωσε στον Κούτσια και ο μικρός με σουτ έκανε το 2-0. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και για περισσότερα γκολ αλλά το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Γκολ: Άκπομ 58′ (σουτ), Κούτσιας 81′ (σουτ)
Δοκάρι: –
Κίτρινες: Σβαμπ 40′, Βέρνμπλουμ 90′ / Γκουαροτσένα 40′, Κανελλάκης 87′

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Ζίβκοβιτς 46′), Μιχαηλίδης (Τσιγγάρας 59′), Βαρέλα (Κρέσπο 46′), Ινγκασον (Μιχάι 46′), Μπαλογιάννης (Τσαούσης 68′), Λημνιός (Μάτος 59′), Σβαμπ (Εσίτι 46′), Ελ Καντουρί (Βέρνμπλουμ 59′), Τζόλης (Άκπομ 46′), Ζαμπά (Μπίσεσβαρ 32′, Πέλκας 59′, Σφιντέρσκι (Κούτσιας 59′).
ΒΟΛΟΣ: Γκαράβελης (Κλέιμαν 46′), Ντεντάκης, Φεράρι (Μπάλας 76′), Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ (Κιάκος 69′), Μουνίθ (Μπαρτόλο 46′), Γκουαροτσένα (Κολόμπο 46′), Μπαριέντος (Κρητικός 58′), Λούντεβαλ (Κορέλας 62′), Ριένστρα (Κανελλάκης 76′).
Διαιτητής: Γκορτζίλας
Βoηθοί: Δημητριάδης, Κουρομπύλια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις