Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ίντερ και Μάντσεστερ Γ.

Το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Ίντερ το βράδυ της Δευτέρας (10/8), κερδίζοντας με 2-1 τη Λεβερκούζεν.
Στο Ντούισμπουργκ και στο πρώτο ματς για το Φάιναλ-8 όλα έγιναν σε διάστημα εννιά λεπτών στο α’ ημίχρονο, με τον Μπαρέλα να ανοίγει το σκορ στο 15′ και τον Λουκάκου να γράφει το 2-0 στο 21′.
Οι «ασπιρίνες» μείωσαν με τον Χάβερτς στο 24′ και από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα, με τους «νερατζούρι» να περιμένουν στους «4» είτε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ είτε τη Βασιλεία.
Έστω και με πολλά ζόρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας στην παράταση με 1-0 της μαχητικότατης Κοπεγχάγης.
Στον δεύτερο προημιτελικό για το Φάιναλ-8 που έγινε στην Κολωνία οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόραραν στο 45′ με τον Γκρίνγουντ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ με τη συνδρομή του var, ενώ τόσο ο Γκρίνγουντ στο 57ο λεπτό όσο και ο Μπρούνο Φερνάντες στο 63ο σημάδεψαν το δοκάρι.
Το ματς πήγε στο έξτρα ημίωρο και στο 95′ ο Μπρούνο Φερνάντες αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Μαρσιάλ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι στην αναμονή για το αν θα προκύψει αγγλικός «εμφύλιος» με τη Γουλβς στους «4» ή ο αντίπαλος θα είναι η Σεβίλλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις