Μία μέρα αργότερα στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Βόλου

Στις 18 Αυγούστου θα μεταβεί η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι για προετοιμασία, μια μέρα αργότερα από το αρχικό πρόγραμμα, καθώς στις 17/8, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου.

Μέχρι τότε η διοίκηση κινείται να φέρει στην ομάδα ορισμένους ακόμη ποδοσφαιριστές, προκειμένου να συμπληρωθούν σιγά-σιγά τα κομμάτια του παζλ όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τουλάχιστον άλλους δύο ξένους ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε τονίσει. Ένας θα είναι επιθετικός (προερχόμενος από την Αργεντινή) και θα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος θα παίζει στη μεσαία γραμμή, ως μεσοεπιθετικός.

Άμεσα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση ικανότατου κεντρικού αμυντικού (το όνομα θα προκαλέσει αίσθηση).

Το φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Βόλο δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ομάδα δεν θα έχει επιστρέψει από το Καρπενήσι, ενώ στο «αέρα» βρίσκεται και το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις