Άλλες τέσσερις ανανεώσεις στον Άνθιμο Γαζή

Άλλες τέσσερις ανανεώσεις έμπειρων και πολύτιμων παικτών ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής. Πρόκειται για τους Βαλάντη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Δημόπουλο, Γιάννη Λινάρδο και Βασίλη Μυλωνά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Συνεχίζουμε μαζί για άλλη μια χρονιά με τους ‘πολύτιμους’ Βαλάντη Παπαδόπουλο, Παναγιώτης Δημόπουλο, Γιάννη Λινάρδο και Βασίλη Μυλωνά.  Όλοι τους ποδοσφαιριστές με αξία, ήθος και πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας, αφού και οι τέσσερις θεωρούνται βασικοί παίχτες καθώς και βασικοί συντελεστές στις επιτυχίες των τελευταίων τριών χρόνων.

Ο Παπαδόπουλος θεωρείται πολύ έμπειρος αφού έχει αγωνισθεί σε αρκετές τοπικές ομάδες ενώ αν και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Δημόπουλος στα 28 του χρόνια δείχνει τα τελευταία χρόνια μια σταθερότητα και αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στο δεξί και διακρίνεται για το πείσμα του και την ταχύτητα του (εξωτ. φωτό)

Ο Λινάρδος, διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και αγωνίζεται στο κέντρο, όντας ένα εργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή.

Ο Μυλωνάς, που κατάγεται από τις Μηλιές, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίχτες και διακρίνεται για το πάθος που αγωνίζεται αλλά και για τα αμυντικά του καθήκοντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις