Μεταξεταστέος στην επιτήρηση ο Ολυμπιακός Βόλου

Εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου έχουν έξι ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής, όπως διαπίστωσε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ανάμεσα στις ομάδες που «κόπηκαν» από την επιτροπή είναι και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι υπόλοιπες ομάδες για τις οποίες δεν άναψε το πράσινο φως το αρμόδιο όργανο είναι οι Καλλιθέα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Ζάκυνθος και Εργοτέλης.

Ο έλεγχος διενεργείται σύμφωνα με το νέο κανονισμό της ΕΠΟ για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, οι οποίες ελέγχονται κάθε τρίμηνο για την τήρηση των προϋποθέσεων που επιβάλλεται να πληρούν ώστε να μην υπάρχουν οι ανάλογες ποινές.

Αντίθετα, Πανελευσινιακός, ΑΣΑ, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός πέρασαν με επιτυχία τις… εξετάσεις.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/11/2015 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΟΔ/ΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης και

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης».