“Με το κεφάλι ψηλά αποχωρεί ο Σπύρος Φώτου από τον πάγκο του Πανιώνιου”

Αφιέρωμα στον τέως προπονητή της ομάδας Σπύρο Φώτου από τον Ηλία Σχορτσιανίτη, υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Πανιωνίου:

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

“Ο κος Σπύρος Φώτου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας!Ο ίδιος τίμησε επάξια την “κυανερυθρη” φανέλα για 7 χρόνια και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στους αγωνιστικούς χώρους.Επίσης,αγωνίστηκε για 3 σεζόν με την ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς.

Άνθρωπος και προπονητής αγαπητός και συμπαθής στον παλμό του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου του Νομού Μαγνησίας ανέλαβε το “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου και το οδήγησε με απόλυτη ασφάλεια στον τελικό του προορισμό μετά από 21 ολόκληρα χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας της Νέας Ιωνίας!

Πανάξιος οικογενειαρχης με αρχές,αξίες,ήθος,πρόσφερε αφιλοκερδώς στην αγαπημένη του ομάδα την οποία καθοδήγησε με ανιδιοτέλεια και σεβασμό!

Ο “Φοιρος” της Νέας Ιωνίας αισιόδοξος και ενθουσιώδης διαθέτει την ικανότητα να μετατρέψει τις σκέψεις του σε συγκεκριμένες ενέργειες για να επιτύχει τους στόχους του.Η καλή του καρδιά και η ευγένεια του είναι ανιδιοτελής,γι’αυτό δεν περιμένει αντάλλαγμα για ότι προσφέρει. Εκφράζει αυτό που πιστεύει και δεν κρύβει τίποτα!Ευχάριστος και καλός συνομιλητής βγάζει τον καλύτερο του εαυτό και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.Διατηρεί την φράση “Ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν” γι’αυτό και είναι αρεστός!

Σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και τον ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη την παρουσία του στον Πανιώνιο που ήταν πολυετής και πολύπλευρη!!!

Πάντως ο πρώην πολύπειρος και εμβληματικός τεχνικός του Πανιωνίου θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην δεύτερη οικογένεια του και θα συμβάλλει με το δικό του τρόπο!
Σε ευχαριστούμε για όλα και για τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισες Coach!

ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!

Γραφείο Τύπου
ΓΣ Πανιώνιος Νέας Ιωνίας 1986

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις