Στίβος: Άκρως πετυχημένη χρονιά για τον Άτλαντα Βόλου

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία στίβου του Άτλαντα Βόλου, με τον σύλλογο να τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Είναι ευλογία για όλους μας που μπορούμε στο τέλος αυτής της πολύ ιδιαίτερης χρονιάς να μιλάμε για αθλητισμό.
Μέσα λοιπόν σε αυτή τη μάστιγα που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη η Ακαδημία μας είχε μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά.
Το πρώτο σωματείο Στίβου στη Μαγνησία σε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας κατάφερε να κρατήσει τους αθλητές και αθλήτριες του σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσουν σε διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες, καταγράφοντας για ακόμα μια χρονιά ανοδική πορεία.
Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Βόλου καταφέραμε πολύ νωρίς να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά μας. Αυτό σε συνδυασμό με την μεθοδική δουλειά που έγινε απ’όλους τους συντελεστές μας,βοήθησε τα παιδιά μας να καταγράψουν εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις.
Αρκετοί από τους αθλητές μας με την παρουσία τους στους αγώνες κίνησαν το ενδιαφέρον ανθρώπων της Ομοσπονδίας δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.
Η 2η θέση του Θανάση Γεραμπίνη στα 110 m. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, η 1η θέση με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα της Ελένης Βιδούρη στα 80 m. εμπόδια των Παγκορασίδων, η 2η θέση με μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου από το χρυσό στα 100 m. εμπόδια του Γιώργου Γκαγιάννη και η 3η θέση της Στεφανίας Παραγιούτσικου στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο παγκορασίδων ήταν σίγουρα αυτές που κυριάρχησαν τη φετινή χρόνια μέσα σε πολλές άλλες.
Με μεθοδική και οργανωμένη δουλειά, αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε και χωρίς καμία πίεση για επιδόσεις και διακρίσεις τα “παιδιά” μας απέδειξαν πως η παρουσία μας στην κορυφή της Μαγνησίας είναι μόνο η αρχή.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε εκεί στις θέσεις μας να ξεκινήσουμε μια καινούργια χρόνια γεμάτη ελπίδες, όνειρα, αγάπη για τον αθλητισμό και πάθος για το άθλημά μας. Μέχρι τότε ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους υγεία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις