Διαψεύδει τις φήμες για κρούσμα κορωνοϊού ο Τοξότης

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τις φήμες περί κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας, εξέδωσε ο Τοξότης Βόλου.


Αναλυτικά:

Με αφορμή το σάλο που έχει δημιουργηθεί λόγω των τελευταίων ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19, σε ομάδες της δύναμης της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, ενημερώνουμε ξεκάθαρα ότι ΚΑΝΕΝΑ μέλος της ομάδας του Τοξότη Βόλου, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιο από αυτά.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο, ότι ποδοσφαιριστής ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και έχει τεθεί σε καραντίνα, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, αλλά σε αυτό το διάστημα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστή ή κάποιο άλλο μέλος της ομάδας, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρουσιάστηκε στο γήπεδο, ή στα αποδυτήρια από τις 3 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας.
Επίσης, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αν και όποτε προκύψει το παραμικρό θέμα στην ομάδα μας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα το ανακοινώσουμε, θα κάνουμε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και θα απευθυνθούμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ως οφείλουμε, με πρωταρχικό σκοπό να διασφαλίσουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών μας πρωτίστως, αλλά και των αντιπάλων και όλων των εμπλεκομένων γενικότερα.Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, όλους του καλοθελητές και καλόβουλους “συκοφάντες” , να συγκρατηθούν, διότι πρέπει να γνωρίζουν ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι και ποινικά “κολάσιμη” και θεωρούμε ότι το κακό και το παράξενο δεν είναι να προκύψει ένα κρούσμα στην ομάδα, καθώς είναι καθαρά θέμα τύχης, αλλά το να αιωρείται ότι αυτό συνέβη και κάποιοι το αποκρύπτουν με δόλο. Αυτοί οι “κάποιοι” δεν είμαστε εμείς!!!

Στην ομάδα μας λοιπόν, δεν υπάρχουν ούτε ψεύτες, ούτε ανεύθυνοι, ούτε πονηροί!!! Το αντίθετο μάλιστα!!!

Το Δ.Σ του Α.Ο. Τοξότη Βόλου