Όλα ανοιχτά με τους παίκτες στον Διαγόρα Ρόδου

Η προηγούμενη διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου… που έτρεχε τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με οκτώ παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα, οι Τσέλιος, Καρπαθάκης, Μπουρλάκης, Μανωλάκης, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Πινιώτης και Αυγενικού, είχαν συμφωνήσει προφορικά (δεν είχαν υπογράψει συμβόλαια) και θα συνέχιζαν στον Διαγόρα Ρόδου. Με το άκουσμα της είδησης…ότι η διοίκηση αλλάζει, κάποιοι παίκτες του Διαγόρα… σκέφτονται να μην παραμείνουν στην ομάδα της Ρόδου. Όλα όμως θα κριθούν, από τις συναντήσεις της νέας διοίκησης, με τους οκτώ ποδοσφαιριστές.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη διοίκηση του «Γηραιού» είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη (δεξιός μπακ, πρώην της Καλαμάτας και του Αιολικού) και Λυμπέρη Στεργίδη (έμπειρος μεσοεπιθετικός, πρώην της Παναχαϊκής και του Ιωνικού). Οι δύο τους τα είχαν βρει σε προφορικό επίπεδο με την διοίκηση του κ. Χρυσοχοΐδη, όμως, πλέον οι συμφωνίες χάλασαν και οι δύο παίκτες βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις