Απίστευτη ανατροπή από Παρί στο φινάλε με Αταλάντα

Αυτή τη φορά δεν ήταν… λούζερ και πήρε μεγάλη πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν που το βράδυ της Τετάρτης (12/8) κέρδισε με 2-1 την Αταλάντα στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας, κάνοντας φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας του Φάιναλ-8.

Οι «μπεργκαμάσκι» βρήκαν το γκολ με τον Πάσαλιτς στο 27′ κι από εκεί και πέρα πάλεψαν σκληρά για να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους ενάντια στους σαφώς πιο ποιοτικούς τρεμπλούχους Γαλλίας, που έφτασαν πολύ κοντά σε έναν ακόμη οδυνηρό αποκλεισμό, αλλά έδειξαν εντέλει τρομερό χαρακτήρα.

Ο Νεϊμάρ έχασε τα… άχαστα στο 3′ και το 42′, ο προερχόμενος από τραυματισμό Εμπαπέ μπήκε στο ματς ως αλλαγή και με τη σειρά του έχασε τουλάχιστον δύο σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο οι Παριζιάνοι επέμειναν και δικαιώθηκαν ενάντια στην ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, που στο τέλος πλήρωσε την απειρία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μαρκίνιος ισοφάρισε στο 90′ και ο Τσούπο-Μοτίνγκ αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Τόμας Τούχελ, σκοράροντας στο 90’+3 και στέλνοντας την Παρί στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λειψία.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τζιμσίτι (60′ Παλομίνο), Καλντάρα, Τολόι, Γκόσενς (82′ Καστάν), Φρόιλερ, Ντε Ρουν, Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (70′ Μουριέλ), Γκόμες (59′ Mαλινόβσκι), Ζαπάτα (82′ Ντα Ρίβα).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας (79′ λ. τρ. Ρίκο), Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεπέ, Μπερνάτ, Ερέρα (72′ Ντράξλερ) Μαρκίνιος, Γκουέιγ (72′ Παρέδες), Σαράμπια (60′ Εμπαπέ), Ικάρντι (79′ Τσούπο-Μοτίνγκ), Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις