Βόλος: Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Σάκης Τσιώλης από το χθεσινό φιλικό του Βόλου με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για οτιδήποτε, τη στιγμή που η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» είναι στο πικ και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις.
Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, προκειμένου να «δέσουν» με τους υπόλοιπους και να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.
Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο, ωστόσο, υπήρχαν διαστήματα μέσα στο παιχνίδι στα οποία ο Βόλος είχε καλή παρουσία, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ. Βέβαια, από την άλλη θα πρέπει να προβληματίσει το γεγονός πως και ο Ατρόμητος πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε, είχε ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα τέρματα.
Το Πανθεσσαλικό φαίνεται πως ταιριάζει στον Ατρόμητο, αν αναλογιστούμε πως πέρυσι η ομάδα του Περιστερίου είχε νικήσει τον Βόλο τρεις φορές (δύο για το πρωτάθλημα, η μία στα πλέι άουτ, και μία για το Κύπελλο), ενώ οι Μανούσος και Γούτας, οι σκόρερ της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης, είχαν σκοράρει και πέρυσι. Ο Μανούσος είχε πετύχει «χατ τρικ» στον αγώνα για τα πλέι άουτ, ενώ ο Γούτας είχε σκοράρει στον αγώνα του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις