Α. Μπέος: Να κάνει πρώτα εξέταση ούρων ο κ. Πάτσης

Ο Ανδρέας Πάτσης τα ξημερώματα της Τρίτης (10/11) κατήγγειλε – με καθυστέρηση χρόνων – ότι ο Αχιλλέας Μπέος του είχε ζητήσει να χάσει η Νίκη Βόλου σε ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για να προβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι». Μια εβδομάδα μετά ήρθε η απάντηση του δημάρχου Βόλου στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε…

…από τον παρουσιαστή, Κυριάκο Θωμαΐδη, πριν καλεί τον Πάτση στην εκπομπή του να του ζητά να κάνει εξέταση ούρων…
«Είπε ότι τον πίεσα να χάσει η ομάδα του. Η Νίκη Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν εκείνη την περίοδο έξι φορές. Τις πέντε ήρθαν ισόπαλοι και τη μία κέρδισε η Νίκη Βόλου. Πριν καλείτε τον κύριο Πάτση καλό θα είναι να πηγαίνει να κάνει εξέταση ούρων και να σας τη φέρνει για να γνωρίζετε το ποιόν του κάθε ανθρώπου. Έχω γνώση αυτών που λέω και είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου
Τον έντιμο κύριο Πάτση ακόμη τον ψάχνουν στα Ψαχνά. Πήγε έφαγε ψάρια και άφησε τον μισό λογαριασμό απλήρωτο. Ακόμα τον κυνηγάνε. Ας πάει να τακτοποιήσει τον λογαριασμό. Ένοχος ένοχον ου ποιεί. Είναι όμως τόσο λίγος ως νομικός. Η πραγματική του δουλειά είναι ότι έχει εισπρακτική εταιρεία.
Η Νίκη έπαιξε επτά ματς στο πρωτάθλημα, πήραν τα λεφτά και ακόμα χρωστάνε. Δεν πλήρωσαν ΙΚΑ, Εφορία. Πώς πήρε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Κανείς δεν μιλάει. Τα λεφτά από τις χορηγίες πού πήγαν; Ας γίνει ένας έλεγχος. Ουδέποτε του πρότεινα τέτοιο πράγμα. Είχε τη δυνατότητα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Τον προκαλώ να πάει να καταθέσει τι ξέρει, διαφορετικά θα είναι άνανδρος. Μακάρι να συγχωνευόμασταν και να έκανε ο Βόλος μία πανίσχυρη ομάδα».
Πηγή: flenews.gr