“Κανονιά” με Τσαλιαγκό ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

Με τη φανέλα του Πανιώνιου Νέας Ιωνίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο έμπειρος σέντερ φορ Γιώργος Τσαλιαγκός.

Η ανακοίνωση:

Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου προχώρησαν στη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη και ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νέας Ιωνίας τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Τσαλιαγκό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στους Μυρμιδόνες Πλατάνου.
Ο υψηλόσωμος πεισματάρης στράικερ αναμένεται να αποτελέσει “αιχμή του δόρατος” για τον Πανιώνιο και να βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά!!!
Ο Γιώργος κατάγεται από τους Άγιους Αποστόλους της Εύβοιας και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Σ.Αιγείας Πετριών και ακολούθησαν 7 χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας με την φανέλα του Α.Ο.Αυλωναρίου στην Α’Τοπική. Επίσης, κατέγραψε 1 σεζόν στον ΑΟ Δύστου και 1 σεζόν με τον Α.Ο.Νηλέας Νεοχωρίου.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο ρόστερ των Μυρμιδόνων και φέτος αποτελεί νέο μέλος στην ομάδα του Πανιωνίου.Ο Γιώργος Τσαλιαγκός είναι τελειόφοιτος Τεχνικός Μηχανολόγος και συνδυάζει επαγγελματικές και αθλητικές υποχρεώσεις.
Η διοίκηση του συλλόγου των καλωσορίζει και του εύχεται υγεία,δύναμη, αισιοδοξία και επιτυχίες με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας!

*Στη φωτό διακρίνεται δεξιά ο νεαποκτηθείς φορ Γιώργος Τσαλιαγκος με τον Τεχνικό Διευθυντή του Πανιωνίου Δημήτρη Παπαπορφυρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις