Χωρίς κόσμο η «πρώτη» της Νίκης λόγω των νέων μέτρων Χαρδαλιά

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, νωρίτερα σήμερα, αλλάζουν τον προγραμματισμό της Νίκης Βόλου όσον αφορά την πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία είχε σχεδιαστεί να γίνει παρουσία κόσμου. Σύμφωνα, με τα νέα μέτρα απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις με περισσότερα από 50 άτομα. Έτσι, αν σκεφτούμε πως μόνο η ομάδα είναι πάνω από 30 άτομα, καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει περιθώριο για παρουσία κόσμου στην πρώτη προπόνηση της Νίκης που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 7 μ.μ..

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, στο πλαίσιο της κοινοποίησης των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την προστασία μας από τον κορωνοϊό, ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ., στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, τηρώντας ευλαβικά τις υποδείξεις.
Συγκεκριμένα, εντός του γηπέδου, δε θα υπάρξει κόσμος, παρά μόνο τα μέλη της ομάδας που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, αντιπροσωπεία των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας κι ένας δημοσιογράφος από κάθε ενδιαφερόμενο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση, μέσω ζωντανού τηλεοπτικού διαδικτυακού προγράμματος, το οποίο θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο YouTube.
Αγαπάμε την ομάδα μας, αλλά επίσης αγαπάμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό, όλοι μας θα γιορτάσουμε τη Δευτέρα την έναρξη της νέας σεζόν, προφυλαγμένοι από τον “αόρατο εχθρό” και ασπαζόμενοι τη νομιμότητα.