Τέλος δύο από τη Βέροια

Παρελθόν αποτελούν από την Βέροια δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό ο Αργύρη Μουρατίδη και τον 28χρονο επιθετικό Σάκη Κανούλα.

Το μήνυμα του Αργύρη Μουρατίδης στο facebook:

«Μετά από 2 όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα τις πόλης μου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω: Τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας.

Την Διοίκηση και συγκεκριμένα την οικογένεια Μπήκα τον κύριο Αποστολίδη Στέφανο και τον Κύριο Νούλα. Αυτά τα 2 χρόνια ανέλαβαν το δύσκολο έργο να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη για να βρεθεί βήμα βήμα εκεί που ανήκει δηλαδή στα ψηλά σαλόνια

Τους προπονητές μου κάθε έναν ξεχωριστά που αυτά τα 2 χρόνια με ανέδειξαν ποδοσφαιρικά και σαν παίχτη και μου έδειξαν εμπιστοσύνη…

Εύχομαι τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα στην ομάδα. Θα μου δίνουν χαρά μαθαίνοντας τα και επειδή υπήρξα Μέλος της για 2 χρόνια, αλλά και επειδή αυτό θα δίνει χαρά, στους φίλους που είναι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΈΡΟΙΑΣ.

– Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ , που από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους.. Αγαπώ την πόλη μου και εύχομαι τα καλύτερα..

Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία τις ομάδας»!!!

Το μήνυμά του Σάκη Κανούλα στο instagram:

«Έφτασε λοιπόν η δύσκολη στιγμή να γράψω τον επίλογο μιας πολύ όμορφης ιστορίας, η οποία ξεκίνησε πριν από δυο και κάτι χρόνια, όταν είχα την τιμή και το προνόμιο να γίνω μέλος της Βέροιας, τον Αύγουστο του 2018, τότε που όλα ξεκίνησαν από το μηδέν…

◦ Οι όμορφες στιγμές που έζησα σε αυτήν την ομάδα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν, θα αποτελούν πάντα μια γλυκιά ανάμνηση για μένα, γιατί ήταν αληθινές, γεμάτες αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δεν μπορώ παρά να νιώθω γεμάτος και ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα και ένιωσα ως μέλος αυτού του Συλλόγου!

◦ Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια Μπικα, που είναι ο θεματοφύλακας της σπουδαίας αυτής προσπάθειας. Η συνέπεια των έργων τους είναι δυσεύρετη. Όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την ομάδα, φροντίζοντας να μην μας λείψει τίποτα και βεβαίως τους συνοδοιπορους μου σε αυτό το ταξίδι, τους προπονητές και τα επιτελεία τους, που συνεργάστηκα και όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δυο χρόνια. Σας ευχαριστώ! @veria_nfc».