Διαγόρας: Ενδιαφέρον για Καρατάσιο και Μαντζάρη

Ο Άγγελος Καρατάσιος και ο Γιάννης Μαντζάρης φέρονται να είναι δυο από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν μεταγραφικά την ομάδα του Διαγόρα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ενόψει της νέας χρονιάς.

Αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει και επίσημα η μεταβίβαση των μετοχών από τον Κώστα Χρυσοχοΐδη, εντούτοις οι νέοι ιδιοκτήτες είναι φανερό ότι προσπαθούν να κάνουν μια προεργασία προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο 23χρονος Άγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού (ύψος 1.86μ.) και την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο είχε παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό. Είχε παίξει επίσης στον Βατανιακό, τον Πιερικό, τη Νίκη Βόλου και την ΑΕ Λάρισας.

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης (ύψους 1.88μ.) είναι 24 ετών και έπαιζε στον Πλατανιά Χανίων. Πέρασε επίσης από τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ΑΠΕ Λαγκαδά, τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και την Καλαμάτα.

Οι δυο περιπτώσεις εξετάζονται προσεκτικά και αν θα προχωρήσει κάτι θα γίνει αφού τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανάληψης της διοίκησης από το νέο «σχήμα».

Πηγή: news12

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις