3-0 την ΑΕ Διμηνίου στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, κερδίζοντας την συμπολίτισσα ομάδα της Α. Ε. Διμηνίου.

Αν και η νέα αθλητική σεζόν ξεκίνησε με σοβαρούς τραυματισμούς, κατά την περίοδο της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα τρείς βασικές αθλήτριες (Πατσή Σοφία, Παναγοπούλου Μαριάννα και Καζοπίδου Βάσω), να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα για φέτος και όπως είναι φυσικό να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη σύστασή της, το οποίο όμως οι υπόλοιπες αθλήτριες με πολλές αλλαγές ρόλων και θέσεων κατάφεραν να το περιορίσουν και να πάρουν την πρώτη τους νίκη με 3-0 σετ (25-13, 25-9, 25-16).

Αξιόμαχη η ομάδα του Διμηνίου, που στην ουσία είναι σχεδόν η περυσινή ομάδα της Ιωλκού, πάλεψε φιλότιμα, αλλά σε βασικά σημεία του αγώνα φάνηκε η υπεροχή των αθλητριών του Ολυμπιακού, οι οποίες με όπλο το πολύ καλό σερβίς, δεν άφησαν πολλά περιθώρια για να μην φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Βασικός στόχος για τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, είναι η πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία οδηγεί απ’ ευθείας στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε η δεύτερη θέση θα οδηγήσει σε αγώνα νοκ-άουτ με τον δεύτερο του 4ου ομίλου της Λαμίας.

Ο επόμενος και καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού θα γίνει το Σάββατο 21/11, στις 19.00, όπου στο Βάκης Παρασκευόπουλος θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπυ την ομάδα του Γ. Σ. Βόλου.

Στον αγώνα με την Α. Ε. Διμηνίου οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

Ολυμπιακός Βόλου: (Μαλλιάρας Νίκος) Μαλλιάρα Νατάσα, Καραποναρλίδου Μένια, Τζιγκούρα Λίτσα, Βαΐου Μαίρη, Κουκούμη Ράνια, Κουτσαφτή Ελένη, Κωφίδου Ολυμπία, Κονταξή Ζωή, Κωστοπούλου Ελευθερία και Καουνά Έλενα.

Διμήνι: (Κουτσογιάννης Μαρίνος) Μπάκα Π., Ρακοβίτη Αικ., Σαμούρη Δ. Γκορόζια Μ., Καγιάννη Ο., Ιωακειμίδου Ε., Μωραΐτη Α., Νιζάμη Χ., Μακρή Μ., Καρρά Δ. και Παπούλια Χ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις