Ρήγας Φεραίος: “Για τον μικρό Μάριο τα έσοδα του φιλικού με τον Διαγόρα”

Στο πλευρό του μικρού Μάριου, που πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο, στέκεται η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Βελεστίνου θα διαθέσει όλα τα έσοδα από το φιλικό του παιχνίδι με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην οικογένεια του μικρού παιδιού ως οικονομική ενίσχυση.


Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ανταποκρίνεται άμεσα στην έκκληση για οικονομική βοήθεια της οικογένειας του μικρού Μάριου από το Στεφανοβίκειο, ηλικίας 16 μηνών.
Συνεπώς, ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ρήγας Φεραίος – Διαγόρας Στεφανοβικείου, θα διατεθούν στην οικογένεια ως έμπρακτη οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική του Λονδίνου και να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ατρησίας οισοφάγου, που τον ταλαιπωρεί από τη γέννησή του.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Βελεστίνου την Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, ώρα 18:00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5,00 €.
Η διοίκηση καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής να παρευρεθεί στις κερκίδες του σταδίου, ώστε να συνδράμει στην επίτευξη αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού.
Επισημαίνουμε, ιδιαίτερα, πως θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφάλειας για τον Covid 19 (αντισηπτικά, αποστάσεις, μάσκες κλπ.).
Όσοι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στον αγώνα αλλά θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει λογαριασμός σε τραπεζικό ίδρυμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο (τηλ. 6944228731) και τον Αντιπρόεδρο (6973494950) του ΔΣ, Κων/νο Γιάτσιο και Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα.
Επίσης, μπορούν να απευθύνονται και στην Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο τηλ. 24250- 23794.