Συμφωνία της Νίκης Βόλου με το πολυιατρείο «Φροντίδα»

Ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και η “Φροντίδα Ιδιωτικές Ιατρικές Υπηρεσίες ΙΚΕ” ενώνουν τις δυνάμεις τους , υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας, που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην παροχή ιατρικών παροχών, όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τα μέλη του Συλλόγου.

Τη συμφωνία υπέγραψε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης και η Αικατερίνη Ξηροκώστα, Ιατρός και Διευθύντρια του πολυιατρείου “Φροντίδα”.

Η σύμβαση έχει χρονική διάρκεια ενός έτους και ισχύει από 1ης Σεπτεμβρίου 2020, μέχρι 1η Οκτωβρίου 2021.

Στη συμφωνία προβλέπονται χρυσές κάρτες για το Δ.Σ. και τη Γραμματεία του Συλλόγου, καθώς και προνομοιούχες κάρτες για όλα τα μέλη του συλλόγου, που θα είναι ταμειακώς ενημερωμένα, μέχρι τη λήξη της σύμβασης που υπεγράφη με το πολυιατρείο.

Επίσης, τα μέλη των οικογενειών των αθλητών και των μελών του Συλλόγου, θα έχουν προνομιακή έκπτωση, που θα αφορούν σε όλα τα τμήμα του πολυϊατρείου, καθώς κι εξωτερικούς συνεργάτες.

Το πολυιατρείο, θα παρέχει μεταξύ άλλων, πράξεις που αφορούν σε εξετάσεις και διαγωνιστικές εξετάσεις των ιατρικών ειδικοτήτων της κι εργομετρικές, ανθρωπομετρικές μετρήσεις, στην κύρια ομάδα του Συλλόγου.

Όσον αφορά στις ακαδημίες νέων ή τα φυτώρια νέων ή τις δευτερεύουσες ομάδες του Συλλόγου θα παρέχεται μια δωρεάν ορθοπεδική εκτίμηση – κάθε επόμενη θα χρεώνεται σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνήσει τα συμβαλλόμενα μέρη.

Θα εκτελούνται πράξεις πουν αφορούν σε ενέσιμα προϊόντα, ιατρικά προϊόντα, επεμβατικές πράξεις και χειρουργικές πράξεις.

Θα γίνεται συνταγογράφηση – προαθλητικός έλεγχος (εξέταση με υπερηχογράφημα καρδιάς από πιστοποιημένο καρδιολόγο), εξέταση – ιστορικό για covid 19, θεραπευτικό μασάζ κ.α.

Ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” μέσα από την συνεργασία αυτή με το καταξιωμένο ιατρικό επιστημονικό προσωπικό του πολυιατρείου “Φροντίδα”, προσβλέπει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κι επιστημονικής υποστήριξης, όχι μόνο για το αθλητικό δυναμικό του Συλλόγου, αλλά για όλα τα μέλη και την οικογένεια της Νίκης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις