Νικιώτικη “πρώτη” παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό (photos & video)

Μπορεί οι περιστάσεις να μην επέτρεπαν μία «πρώτη» όπως την έχουν συνηθίσει η φίλοι της Νίκης, όμως παρά τις απαγορεύσεις οι θερμόαιμοι βρήκαν τον τρόπο να φωνάξουν για την ομάδα τους και να δημιουργήσουν το ανάλογο Νικιώτικο κλίμα και εν μέσω κορωνοϊού…

Στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τους 50, όμως στον περιβάλλοντα χώρο και συγκεκριμένα στο σημείο που πριν γκρεμιστεί, βρίσκονταν η Θύρα 3, έκαναν την εμφάνισή τους οι οπαδοί που δεν μπορούσαν να διαννοηθούν πως θα δεν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της νέας σεζόν. Έτσι 50 περίπου οπαδοί δημιούργησαν μία άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με συνθήματα και τραγούδια για την ομάδα τους και πειράγματα για τον συμπολίτη…

Την παρουσίαση των παικτών, του προπονητικού τιμ αλλά και των νέων στελεχών έκανε ο Γιώργος Μαστρογιάννης. Στη συνέχεια η ομάδα κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς που βρίσκονταν …έξω από το γήπεδο, όπου και αποθεώθηκε. Ακολούθησε η τέλεση του αγιασμού με ιερέα τον γνωστό Νικιώτη, Πάτερ Απόστολο.

Στις κάμερες και στα μικρόφωνα μίλησαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Αλέξης Παπαωνσταντίνου και ο προπονητής της ομάδας, κ. Βεργέτης.

Ακολούθησε χαλαρή προπόνηση των παικτών ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη επίσημη εκδήλωση της ομάδας μεταδόθηκε ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube.

Το ρόστερ

Οι 22 παίκτες που έδωσαν το παρών στην «πρώτη» ήταν κατά σειρά παρουσίασης οι Μάνος Αποστολίδης, Άνθιμος Καθηνιώτης (τερματοφύλακας από την Κ17), Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Γιάννης Κοπιτσής, Αντώνης Μαυροζούμης, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Μιλτιάδης Χρόνης (από την Κ17), Άλεξ Κρουθ, Δημήτρης Κοντοστάθης (τερματοφύλακας από την Αγία Παρασκευή), Γιώργος Γαλανόπουλος (έπαιξε πέρσι και πρόπερσι στον Θησέα), Θοδωρής Κουκουτής (από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης), Αντώνης Θεοδωρόπουλος (από την Κ19 του Βόλου), Γιώργος Φλώρος (από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης), Λούκας Μπόσιο, Εμανουέλ Ιμπάνιεζ, Νέτι Μέτσε, Αχιλλέας Σαλαμούρας  και Σέρχιο Γκονζάλες. Από την παρουσίαση απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Αντόνιο Ροχάνο  και Κώστας Κάρδαρης που έχουν ανανεώσει και αναμένονται στον Βόλο τις επόμενες μέρες.

Το προπονητικό τιμ

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το προπονητικό τιμ, με πρώτο τον τεχνικό τον Στάικο Βεργέτη.  Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής), Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστας Σταμέλος (αναλυτής), Γιώργος Κονδάκης (φυσικοθεραπευτής), Μανώλης Κοτρώνης (φροντιστής) και Βασίλης Πανόπουλος (γενικός αρχηγός) ακολούθησαν. Επίσης στο τεχνικό τιμ εντάσσεται και ο Γιώργος Κυριάκος, που απουσίαζε. Τέλος, παρουσιάστηκε ο διευθυντής της ΠΑΕ, Ανδρέας Κικίλιας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις