Φιλική νίκη με 2-0 του Ολυμπιακού Β. επί των Νέων (photos)

Φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα (17/11) το μεσημέρι ο Ολυμπιακός με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο ΕΑΚ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους παίκτες εκείνους που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0.
Το φιλικό, ωστόσο, έγινε…

…κυρίως για να διαπιστωθεί η αγωνιστική ετοιμότητα των Λεόν και Γκουγκούδη, που προέρχονται από τραυματισμούς. Και οι δύο έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (22/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΕΑΚ.
Το πρώτο ημίχρονο είχε διάρκεια 45 λεπτά, ενώ το δεύτερο 25 λεπτά. Τα τέρματα σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Γρηγόρης Κυζιρίδης και Έρικ Γουόρντεν.
Η ομάδα Νέων του Θωμά Μακρή στάθηκε πολύ καλά, ήταν ανταγωνιστική και έδειξε πως σιγά-σιγά τα νέα παιδιά «δένουν» μεταξύ τους. Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Δασκαλάκης, Σκοπελίτης, Παναγιώτου, Κεσίδης, Πολύζος, Τσιάρας, Γκουγκούδης, Κυζιρίδης, Μοράν, Λεόν, Γουόρντεν.
ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β.: Χρυστοστομίδης, Αγγέλης, Ράπτης, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Χατζησταματίου, Μπάσαρι, Καναβός, Ζαρίφης, Καλαμίδας, Αλαμάνης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σπηλιόπουλος, Γκίκας, Ζάχος, Παπάζογλου, Μπέικος, Χασιώτης, Μπλούχος, Α. Γκουγκούδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις