Βελτιωμένη αμυντικά η Εθνική, κράτησε το μηδέν στην Πόλη

Η Εθνική Ελλάδας του Μίκαελ Σκίμπε έδειξε βελτιωμένη αμυντικά στο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (0-0), ωστόσο συνεχίζει να έχει θέμα με την δημιουργία ευκαιριών. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του ματς ήρθε στο 26΄ με το σουτ του Τσαλχάνογλου το οποίο δεν βρήκε…

…το επιθυμητό στόχο.
Η απάντηση ήρθε από την Εθνική με την ατομική ενέργεια του Σάμαρη από τα δεξιά στο 33΄, ωστόσο οι Τούρκοι απομάκρυναν τον κίνδυνο. Στο 39΄ η ομάδα του Σκίμπε φάνηκε εκ νέου απειλητική με το σουτ από τον Μήτρογλου το οποίο όμως πέρασε άουτ.
Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση από πλευράς της Ελλάδας, ενώ να σημειωθεί πως την αναμέτρηση παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Πόλη και κάθισε δίπλα στον ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ παραδίπλα βρισκόταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Τερίμ): Βολκάν, Μπαμπατζάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου (81′ Τασντεμίρ), Γκιονούλ, Τοσούν, Αρντά, Σαχάν (73′ Οκάι), Εζιακούπ (63′ Τσολάκ), Τοπάλ, Τουφάν (86′ Ποτούκ), Τσαλίκ.
ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς (78′ Σιόβας), Τοροσίδης, Χολέμπας (91′ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης (46′ Πέτσος), Φορτούνης (90′ Καρέλης), Μήτρογλου (70′ Γιάννου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις