Με Τρίκαλα στο Βόλο σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣΘ

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Στο πλαίσιο του 8ου ομίλου οι μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα κοντραριστούν με τα συγκροτήματα των Τρικάλων στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στον Ξηριά. Πρώτο χρονικά θα γίνει το παιχνίδι των Παίδων…

…που θα αρχίσει στις 12.30 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει αυτό των Νέων στις 2.30 μ.μ.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα θα επιδιώξουν οι ομάδες της ΕΠΣΘ, που να θυμίσουμε ότι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την ΕΠΣ Λάρισας, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Οι Νέοι του Γιώργου Γάτου προέρχονται από μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα στο στάδιο του Αλμυρού, που τους απέφερε τη νίκη με 3-0, σε αντίθεση με τους Παίδες του Αντώνη Μάνδαλου, που δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά, καθώς παραχώρησαν ισοπαλία 2-2.
Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές επέλεξαν τις αποστολές των σημερινών αγώνων που είναι οι εξής:
Νέοι: Σιώμος, Κουτσούκης, Ράπτης, Δημουλάς, Τσανάκας, Αποστολίδης, Χάνος, Καραγιάννης, Παναγιώτου, Παπουτσής, Φραγκογιάννης, Χατζημητροφάνης, Αχ. Κωνσταντίνου, Θεοδωρόπουλος, Δημητρίου, Νικογιάννης, Ξηροκώστας, Γιάτσος, Χρηστίδης, Λάμπος.
Παίδες: Κραβαρίτης, Δοδοντσίδης, Μπαντέλης, Γιοβάννης, Μπούργος, Μεγαγιάννης, Κανούτας, Κακαλιάς, Τετριμίδας, Κουσκουρίδας, Χρόνης, Μπόλης, Τιμπλαλέξης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντέλος, Βλιώρας, Κότογλου, Ταυλαρίδης, Κοντοστάθης.
Οι Παίδες της ΕΠΣΘ καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στις 11.15 π.μ., ενώ οι Νέοι πρέπει να προσέλθουν σε αυτό το αργότερο στη 1.15 μ.μ.
Οι διαιτητικές τριάδες των δύο παιχνιδιών ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας. Στους Παίδες θα «σφυρίξει» ο κ. Αδάμος Κουκούλης, έχοντας βοηθούς τον κ. Μιχάλη Λάκη και την κ. Δήμητρα Τσακνάκη, ενώ στους Νέους διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Ντελέζος, με τους ίδιους βοηθούς, ήτοι τον κ. Λάκη και την κ. Τσακνάκη.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι σήμερα θα διεξαχθούν και οι συναντήσεις της ΕΠΣ Καρδίτσας με την ΕΠΣ Λάρισας στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις