Αλέξης Παπακωνσταντίνου: Η Νίκη θα είναι στη Β’ Εθνική

Την πίστη πως η Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, στις δηλώσεις μετά τον αγιασμό και την «πρώτη» της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μαζευτήκαμε σήμερα (17/08) στο σπίτι μας, στην έδρα μας και στην καρδιά του συλλόγου, για να ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά. Ξεκινάμε, όπως και κάθε χρόνο, με αισιοδοξία, ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ, στη γραμματεία και σε όλους όσους συναπαρτίζουν τη διοίκηση υγεία πάνω από όλα, να πάμε να διεκδικήσουμε εντός γραμμών του γηπέδου αυτό που μας αντιστοιχεί με πάθος, με συνέπεια και με ήθος και να δούμε η φετινή χρονιά πού μπορεί να μας οδηγήσει».

Για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου

«Όπως έχω πει και σε προηγούμενες δηλώσεις, πλέον έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με το τι θα γίνει. Εμείς προχωράμε και κάνουμε τις κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε και ξεκινάμε προετοιμασία ασχέτως σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Θεωρούμε ότι με βάση την περσινή προσπάθεια και ότι διεκόπη το πρωτάθλημα κάτω από δύσκολες συνθήκες, αξίζουμε μία θέση στη Β’ Εθνική σε οποιαδήποτε μορφή κι αν είναι. Από κει και πέρα αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και είναι δύσκολο κάποιος να κάνει μια πρόβλεψη. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου, παρόλα αυτά, θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Ευελπιστώ η ΕΠΟ και η Super League 2 θα κάνουν τα δέοντα για να είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό ξεκινά από την οικονομική υποστήριξη από τα τηλεοπτικά, το μετοχικό κεφάλαιο και την αδειοδότηση, πράγματα που έχω τονίσει και στο παρελθόν. Περιμένουμε τις εξελίξεις, αλλά όπως βλέπετε δε μένουμε σε αδράνεια».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν

«Όπως έχει πει και ο αντιπρόεδρος είναι κάποιοι παίκτες που έχουν βάλει σαν όρο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους, ότι θα παίζουμε στη Β’ Εθνική. Οπότε αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Εμείς έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες, αλλά για να ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές, πρέπει να ξέρουμε οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις