Κωστούλας: Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης η νέα ιδιοκτησία της NOVA

«Δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο» δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, και τάχθηκε υπέρ της νομοθέτησης της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μεταξύ άλλων, σε απόδοση του soccerplus.gr, είπε: Eίναι άδικος ο τρόπος που γίνεται η επιλογή των ομάδων από τη NOVA. H ΝΟVA κάνει το δικό της παιχνίδι και επιλέγει. Τώρα δίνει σε λιγότερες ομάδες περισσότερα χρήματα από αυτά που έδινε όταν υπήρχε κεντρική διαχείριση. Μας βάζει σε σκέψεις αυτό που γίνεται. Μακάρι να υπάρξει νόμος για την κεντρική διαχείριση.

Από συζητήσεις που έχουν γίνει έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Nova προτιμούν την κεντρική διαχείριση από το να μιλούν με τον καθένα ξεχωριστά.Δε βλέπω μεγάλες αλλαγές στις εκλογές της ΕΠΟ. Η πλειοψηφία στην ΕΠΟ θα είναι όπως είναι σήμερα με κάποιες μικρές αλλαγές. Ας ελπίσουμε ο πρόεδρος και ο CEO (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής) που λέγεται ότι θα μπει να τα πάνε καλά.Θα προτιμούσα σε όλα τα παιχνίδια να ορίζονται ξένοι διαιτητές μέχρι οι δικοί μας διαιτητές να πάψουν να επηρεάζονται από «α» ή «β» κατάστασεις και από τον πόλεμο που γίνεται.

Πηγή: https://soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις