Ανακοίνωσε πέντε ανανεώσεις ο Απόλλων Λάρισας

Ανεβάζει στροφές στον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά ο Απόλλων Λάρισας. Την Τρίτη (18/8) ανακοίνωσε πέντε ανανεώσεις συμβολαίων. Κάποιες εξ αυτών ήταν… δεδομένες. Χατζής και Σκούπρας, άλλωστε, είναι ποδοσφαιριστές που δεν… κουνιούνται από εκεί.
Εκτός από αυτούς ο Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε πως κρατάει στο δυναμικό του και τους Λίταινα, Καμπέρη και Γεωργακόπουλο. Ταυτόχρονα γίνονται επαφές και με μεταγραφικούς στόχους, ενώ οι Θεσσαλοί αναμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της διαμόρφωσης των κατηγοριών.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τις ανανεώσεις των συμβολαίων έως τον Ιούνιο του 2021 των δύο αρχηγών της, Κωνσταντίνου Χατζή και Κωνσταντίνου Σκουπρα.

Οι δύο παίκτες με την τεράστια προσφορά τους στην ομάδα μας, συνεχίζουν κοντά μας, με σκοπό και φέτος να αποτελέσουν τους ακρογωνιαίους λίθους της επίτευξης των στόχων μας.

Καλή σεζόν με υγεία και στους δύο…», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση.

Ακολούθησε η εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ανανέωσαν μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και συνεχίζουν κοντά μας, στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την επίτευξη του φετινού μας στόχου και οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Λίταινας, Κώστας Καμπέρης και Κώστας Γεωργακόπουλος.
Οι παίκτες ήταν στην προτεραιότητα της ΠΑΕ αλλά και της νέας τεχνικής ηγεσίας που επιθυμούσαν να τους κρατήσουν στις τάξεις της “κυανόλευκης” οικογένειας, όπως και έγινε.

Καλή σεζόν παιδιά…».