Αισιοδοξία για ανατροπή στη Νίκη

Κρίσιμη μέρα για τη Νίκη η σημερινή καθώς εκδικάζεται η έφεση για το “-5” με τον Πιερικό. Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι (16:30) συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και ανάμεσα στις υποθέσεις που θα εκδικαστούν είναι αυτή της Νίκης με αντίδικο τον Πιερικό. Η υπόθεση ήταν να εξεταστεί την προηγούμενη εβδομάδα όμως ο Πιερικός είχε ζητήσει αναβολή, λόγω υποχρεώσεων του δικηγόρου της ομάδας.

Η τελική απόφαση θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον της Νίκης, καθώς με επιστροφή των πέντε βαθμών η ομάδα κοιτάζει και πάλι ψηλά και θα ματώσει μέχρι το τέλος να πιάσει την κορυφή που θα την οδηγήσει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας είναι αισιόδοξη πως θα ανατραπεί η απόφαση και θα επιστραφούν οι πέντε βαθμοί.  Σε διαφορετική περίπτωση ο στόχος της πρώτης θέσης μοιάζει ουτοπία και η Νίκη από νωρίς θα πρέπει αναπροσαρμόσει τους στόχους της, ελπίζοντας πως μπορεί να γίνει ανατροπή στην υπόθεση του “-6” που εκκρεμεί.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κοτίτσας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Φαρκαδόνα, ενώ σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στη 18αδα έχει και ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις