Με περσινά ρόστερ μπαράζ και τελικός Κυπέλλου!

Η ΕΠΟ στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τετάρτης (19/8) οριστικοποίησε ότι ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο οποίος έχει οριστεί στις 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ. Το αυτό ισχύει και για τα μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν στον τελικό τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ θα στερηθούν ασφαλώς και τους παίκτες που έχουν παραχωρήσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Τσιμίκα, Ομάρ και Χριστοδουλόπουλο που έχουν αποχωρήσει. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον, Αποστολόπουλο.

Αντίστοιχα, ο Μάσιμο Καρέρα για την ΑΕΚ θα στερηθεί τους Μπάρκα, Χουλτ, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη, Βράνιες και Αραούχο, που έχουν αποχωρήσει. Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ινσούα, Ενομπακάρε, Ιατρούδη, Καρακλάγιτς, που αποκτήθηκαν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Για τους δύο αγώνες μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, οι δύο ομάδες θα έχουν τους παίκτες που υπήρχαν ως τις 2 Αυγούστου. Οι Ακρίτες βέβαια πρόλαβαν κι έκαναν κάποιους επαγγελματίες από την Κ19.