Σταματής: «Παλεύαμε όλο τον χρόνο για να ανέβουν οκτώ ομάδες»

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ήδη η ομάδα των Τρικάλων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο επιθετικός της ομάδας, Ανδρέας Σταματής μίλησε για τη νέα σεζόν αλλά και για την νέα SL 2.

Ειδικότερα για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν 18 τελικά ομάδες στην δεύτερη κατηγορία εξέφρασε την διαφωνία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δίκαιο έτσι όπως έγινε. Παλεύαμε όλον τον χρόνο για να ανέβουν τελικά οχτώ ομάδες. Δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω αλλά πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο»

Για την μέχρι στιγμής προετοιμασία είπε: «Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς και προσπαθούμε να μπούμε στην φιλοσοφία του προπονητή. Υπάρχει πολύ τρέξιμο και πολύ κούραση αλλά αυτό είναι φυσικό γιατί βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με πολύ ταλέντο και είμαστε ουσιαστικά μία νέα ομάδα που προσπαθούμε να βρεθούμε και να βρούμε μία ομοιογένεια. Πιστεύω όμως με τις οδηγίες του προπονητή και με τον καιρό θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για την νέα σεζόν: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει την νέα σεζόν. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, μείναμε έξι, επτά παίκτες από πέρυσι αλλά ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά γιατί τα νέα παιδιά που έχουν έρθει έχουν την όρεξη και τον ζήλο να διακριθούν»

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος πέρυσι ήταν ο 12ος παίκτης μας και μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας ακολουθούσε παντού, και εντός, και εκτός και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα και να διακριθώ μέσα από αυτή έχοντας υγεία».

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις