Τέθηκαν επί τάπητος τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να γίνει αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λιγκ 2 με την αύξηση των ομάδων από 12 σε 18, ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.
Αποκαθίσταται έτσι η αδικία της περσινής χρονιάς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την άνοδο στη Β’ κατηγορία, ωστόσο, με την αναδιάρθρωση που είχε επιχειρήσει, τότε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του τέως υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αγωνίστηκαν στην τρίτη επαγγελματική κατηγορία (Φούτμπολ Λιγκ).
Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2, είναι λογικό να προχωρήσουν, πλέον και τα μεταγραφικά ζητήματα, που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους». Ήδη, χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μετέβη στο Καρπενήσι, παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη για θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Όπως έχουμε τονίσει, υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες, όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ και οι διοικούντες την ΠΑΕ θα κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση έξι-επτά ακόμη ποδοσφαιριστών, σε θέσεις όπου υπάρχουν κενά. Πέρα από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών, καθώς αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ξένος παίκτης της ομάδας είναι ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις