Απέκτησε τον Γιάννη Παπαστεργίου ο Μαγνησιακός

Έναν κατά… συρροή σκόρερ ενέταξε στο δυναμικό του ο Μαγνησιακός. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους τον Γιάννη Παπαστεργίου, αφού ο υψηλόσωμος σέντερ φορ τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Γκουγκουλιά και τους συνεργάτες του.
Ο Παπαστεργίου είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στον Μαγνησιακό, ο οποίος φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Εξάλλου, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να αφήσει την… σφραγίδα του σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί.
Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Νέους Αθλητές Νίκης και ακολούθως έπαιξε στους Ρήγα Φεραίο, Νηλέα, Ηρακλή, Σαρακηνό, ενώ πέρυσι ενίσχυσε το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης στη Β’ κατηγορία και η χρονιά του ήταν παραγωγική με 11 γκολ σε 18 συμμετοχές.
Εκτός του Παπαστεργίου, ο Μαγνησιακός έχει πάρει φέτος ακόμη έναν έμπειρο επιθετικό, τον Δημήτρη Σατελιάν, ενώ έχει ανακοινώσει και την απόκτηση του αμυντικού Στέλιου Χρυσάνθη από την Σκόπελο. Επίσης, νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Τσαπέρος, επίσης από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης και οι προερχόμενοι από τον Πηλέα Νίκος Μπέικος, Γιάννης Πάσχος και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Πάντως, για τους τέσσερις τελευταίους εκκρεμεί και η επίσημη ανακοίνωση του Μαγνησιακού.
Στο μεταξύ, η προετοιμασία των «κυανολεύκων» συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή παικτών, κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή Βαγγέλη Τάχο και τον συνεργάτη του Γιώργο Κασιούρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις