Μαυρονάσιος: Πήραμε πίσω αυτό που μας στέρησαν πριν δύο χρόνια

O Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά από την απόφαση της ΕΠΟ να κάνει 18 τις ομάδες της κατηγορίας. Για δικαίωση κάνει λόγο ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πήραμε πίσω αυτό που μας στέρησαν πριν δύο χρόνια“, δήλωσε μεταξύ άλλων στο site του Ολυμπιακού Βόλου: www.olympiakosvolou.com ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος αναφορικά με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση στην Super League 2 και την Football League, απόφαση με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαυρονάσιος τόνισε “είμαστε σαφώς όλοι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αυτό γιατί με την απόφαση της ΕΠΟ πήραμε πίσω αυτό που κερδίσαμε πριν 2 χρόνια στο γήπεδο και χάσαμε με την τότε αναδιάρθρωση. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να κοιτάμε την επόμενη ημέρα γιατί οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται πάρα πολύ.

Βέβαια πρέπει να πω ότι τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να καθίσουμε όλες μαζί οι ομάδες της λίγκας και να ασχοληθούμε με την βιωσιμότητα της κατηγορίας. Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο, σε όλα τα άλλα πρέπει να είμαστε συνεργάτες. Και αυτή την στιγμή πρέπει να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να πούμε ότι θα έχουμε αύριο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις