Οριστική η αποχώρηση Μαθιουλάκη – Αβέβαιο το μέλλον του Πλατανιά

Κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Μανώλης Μαθιουλάκης στον Πλατανιά, καθώς οι αποφάσεις από την πλευρά του ισχυρού οικονομικού παράγοντα, λήφθηκαν… Σήμερα Παρασκευή πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση απ’ τον Χανιώτη επιχειρηματία.

Ερωτηματικό αποτελεί τι θ’ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαθιουλάκης, κυρίως για ό,τι αφορά τα οικονομικά, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Η απόφαση του Μανώλη Μαθιουλάκη είναι οριστική και τελεσίδικη και απ’ ό,τι φαίνεται, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να την γνωστοποιήσει και επίσημα.

Ο κ. Μαθιουλάκης βρέθηκε στον Πλατανιά το 2009, με την ίδρυση της ΠΑΕ μετά την επιβεβαίωση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα πρώτα χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του Στέλιου Βαρουξάκη, όντας από τους βασικούς υποστηρικτές σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο της προσπάθειας της τότε διοίκησης, που σαν αποκορύφωμα ήταν η ιστορική άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Είναι γνωστό ότι μετά την αποχώρηση του κ. Βαρουξάκη ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, οδηγώντας τον Πλατανιά στις καλύτερες πορείες της ιστορίας του.

Ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αυτή τη στιγμή εφόσον το προηγούμενο καλοκαίρι τα πράγματα δεν είχαν πάρει την τροπή που πήραν με το γκολ του ΟΦΗ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων…

Σε κάθε περίπτωση, δεν παύει να κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος, ένα ιστορικό κεφάλαιο ουσιαστικά για τον Πλατανιά, με την αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη από τη στιγμή που επιβεβαιώνεται να θεωρείται πολύ ηχηρή.

Ζήτημα σημειώνουμε ξανά είναι τι θα γίνει με το μέλλον της ομάδας και αν ενδεχομένως θα μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες που μπορεί να προκύψουν από την αποχώρηση αυτή καθαυτή…

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις