Μπαίνουν ακόμα πιο δυνατά στο… κυνήγι του Γιάννη οι Ουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είδαν την λοταρία να τους χαμογελά και φημολογείται πως σκοπεύουν να μπουν ακόμα πιο δυνατά στο… κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η ομάδα του Στιβ Κερ είναι γνωστό πως έχει κυκλώσει την περίπτωση του MVP του ΝΒΑ και σκοπεύει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να πάρει τον Έλληνα σούπερ σταρ το καλοκαίρι του 2021, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν πως προτεραιότητα του «Giannis» είναι να μείνει στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε και να φτάσει μέχρι την κορυφή μαζί της. Όπως έχει αναλυθεί σε αμερικανικά ρεπορτάζ τους τελευταίους μήνες ουκ ολίγες φορές, αυτό μπορεί να αλλάξει αν τα «ελάφια» αποτύχουν για άλλη μια φορά στα πλέι οφ. Ένας νέος αποκλεισμός πριν από τους τελικούς θα μπορούσε να φέρει σύννεφα πάνω από το μέλλον του Γιάννη στο Μιλγουόκι.

Γι’ αυτό και οι Ουόριορς είναι έτοιμοι για κάθε σενάριο. Όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν, παίκτες όπως οι Άντριου Ουίγκινς – Ντρέιμοντ Γκριν ενδέχεται να «θυσιαστούν» στην προσπάθεια των «πολεμιστών» να κάνουν πραγματικότητα τη συνύπαρξη των Στεφ Κάρι – Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε όλα αυτά έρχεται να… κολλήσει και το Νο. 2, που πήραν οι Ουόριορς για το φετινό draft, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα διαπραγματευτικό χαρτί σε ενδεχόμενες συζητήσεις των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, στα πρώτα αμερικανικά ρεπορτάζ σχετικά με την τύχη του 2ου pick του draft, οι αναλυτές βάζουν στην εξίσωση των στόχων του Κερ και τους Μπράντλεϊ Μπιλ – Τζοέλ Εμπίιντ. Για την ακρίβεια, ένα άλλο σενάριο που γράφτηκε πριν από λίγες ώρες θέλει την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ να προτείνει το εν λόγω pick και τον Άντριου Ουίγκινς στη Φιλαδέλφεια για να πάρει τον Εμπίιντ, που θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στους Σίξερς μαζί με τον Μπεν Σίμονς, μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τον Α’ Γύρο των πλέι οφ και μία ακόμα αποτυχημένη σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις