«Δεν μπορεί κάποια χωριά να ανεβαίνουν στη Γ Εθνική»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου και αναφέρθηκε στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης, εκφράζοντας την άποψη ότι θα πρέπει αυτό να έχει αντίκτυπο και όχι να γίνεται για συμφέρον κάποιων ομάδων, ενώ επεσήμανε ότι το βλέπει με καλό μάτι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά:

«Ήμουν κάθετα αντίθετος με τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό το λάθος που έγινε πρέπει να διορθωθεί. Σε ένα βάθος τριετίας πρέπει να διαμορφωθεί μια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να δώσει ώθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τώρα μια Γ΄ Εθνική με 10 ομίλους δεν μπορεί να λέγεται εθνικό Πρωτάθλημα. Υποβαθμίζει τα Πρωταθλήματα των Ενώσεων. Πρέπει να υπάρχουν 30 σωματεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν σηκώνει παραπάνω ομάδες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κάποια χωριά να ανεβαίνουν στη Γ΄ Εθνική. Θα πρέπει να γίνουν τέσσερις όμιλοι στην Γ΄ Εθνική. Μια επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να αποτελείται από 15 ομάδες.
Εγώ πιστεύω είναι θετικός ο Λευτέρης Αυγενάκης για την αναδιάρθρωση. Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού. Πρέπει να υπάρχεις ένας ορίζοντας που θα έχει αντίκτυπο και όχι για συμφέρον κάποιων ομάδων. Πρέπει να δώσουμε κάποια στιγμή παραπάνω ευκαιρίες στα ελληνόπουλα. Τι παραπάνω έχουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές»;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις