“Χτυπάει” και Κουσκουνά η Παναχαϊκή

Έτοιμη να προχωρήσει σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες είναι η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία τα δίνει όλα προκειμένου να ενισχυθεί λίγο πριν από την αναχώρησή της για την Πορταριά Πηλίου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η πατρινή ομάδα κινήθηκε αστραπιαία τις τελευταίες ώρες και είναι κοντά σε συμφωνία με τον μέσο Βασίλη Πλιάτσικα και τον Αργεντινό στόπερ Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα, δύο μεταγραφές που θα προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ και ειδικά από τη μέση και πίσω που ήταν η προτεραιότητα των τελευταίων ημερών.

Αυτές οι κινήσεις επιβεβαίωσαν και το χθεσινό ρεπορτάζ της «Γνώμης» που έλεγε πως η Παναχαϊκή δεν ασχολείται πλέον με τον Απόστολο Σκόνδρα -λέγεται πως έχει στα χέρια του καλή πρόταση και από την Βέροια- και από την στιγμή που παρατηρήθηκε απόσταση στο οικονομικό με τον Λισγάρα, κινήθηκε για τους Πλιάτσικα και Λαρέα.

Ο 32χρονος Πλιάτσικας παίζει ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ, τα τελευταία 4 χρόνια παίζει στη Σούπερ Λιγκ 1, έρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Λαμία όπου είχε 23 (22 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο) συμμετοχές και έχει την εμπειρία να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους.

Ο Λαρέα είναι 26 χρόνων, παίζει ως στόπερ αλλά και δεξί μπακ ενώ πέρσι είχε καλή χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης με 17 συμμέτοχες και 2 γκολ.

Τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Κίλμες με την οποία είχε 32 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στην Φέρο Καρίλ Οέστε και Κανουέλας και είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει.

Το ρεπορτάζ λέει πως η πρόταση της Παναχαϊκής είναι πολύ καλή και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως αμφότεροι αναμένεται ίσως και σήμερα να έρθουν στην Πάτρα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αν όλα πάνε καλά και οι δυο παίκτες συμφωνήσουν σε όλα, τότε αναμένεται να υπογράψουν άμεσα συμβόλαιο ώστε Πλιάτσικας και Λαρέα να ακολουθήσουν και την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την Πορταριά Πηλίου.

Την ίδια ώρα που η Παναχαϊκή προσπαθεί να κλείσει τις εκκρεμότητες στην άμυνα, κινείται μεθοδικά και για το θέμα του επιθετικού. Όπως φαίνεται δε θα είναι ο Κολομβιανός ο οποίος προτάθηκε προ ημερών από μάνατζερ.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεχωρίσει Έλληνα επιθετικό με εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ 2 στον οποίο έχουν κάνει κρούση και αναμένονται εξελίξεις. Αυτός είναι ο Νίκος Κουσκουνάς στον οποίο έχει γίνει πρόταση κα οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Α.Ο. Χανίων, αλλά δε φαίνεται πως θα μείνει για πολύ ακόμα χωρίς ομάδα. Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκης είχε φέτος πέντε τέρματα σε 18 αγώνες, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου ξανά στο παρελθόν και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Αστέρα Τρίπολης, Τρίκαλα και έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις